logo

Ogłoszenie 

Interesujesz się sztuką, ogólnie pojętą kulturą? Może z chęcią weźmiesz udział w dyskusji na temat problemów społecznych? Może chcesz pokazać to co tworzysz? Może jesteś organizatorem akcji kulturalnych , społecznych? Jeżeli chcesz, potrafisz i przede wszystkim lubisz pisać przyłącz się do nas.

Autentyk.info - Niezależny magazyn internetowy. Napisz : redakcja(at)autentyk.info

Poprzedni temat «» Następny temat
Propozycje od czytelników..
Autor Wiadomość
Julian Ćwirko 
Administrator

Wysłany: 2008-01-17, 14:48   Propozycje od czytelników..

Czekamy na wasze propozycje odnośnie magazynu i wykorzystania forum. Pozdrawiam Julian Ćwirko

Filip Stańczyk 

Wysłany: 2008-02-19, 23:42   

Ja tylko chcę powiedzieć, że bardzo mi się podoba i biorę się do roboty w związku z tym.

Piotr Mazur 

Wysłany: 2008-02-20, 14:54   

Miejmy nadzieję, że wreszcie się coś ruszy i zbierzemy stały skład do redagowania działów

Julian Ćwirko 
Administrator

Wysłany: 2008-02-20, 16:52   

Fakt jest taki, że potrzebujemy stałej redakcji, ludzi, którzy widzą w tym projekcie coś dla siebie i chcą sie z nim związać. Nie możemy jednak takiej stałej redakcji formować na siłę, bo to do niczego nie doprowadzi.

Proponuję zebrać wszystkich dotychczasowych autorów autentyka w realu i po prostu porozmawiać już na poważnie. Wiem, że to nie jest łatwe bo zapewne pochodzimy z różnych miast, ale autentykowi potrzebne jest 4-6 osób, które będą dla niego fundamentem.

Chciałbym żeby to właśnie te osoby wyznaczały kierunek magazynu. Oczywiście nie zamkniemy drogi wszystkim chętnym, którzy zechcą publikować swoje artykuły.

Filip Stańczyk 

Wysłany: 2008-02-20, 23:03   

Ale ja mam niespełna 18 lat i jestem przy was dzieckiem.

Witold Szwedkowski 

Wysłany: 2008-03-12, 17:13   Furum partnerów

Myślę, że forum (jak sama nazwa trochę wskazuje) może być płaszczyzną komunikacji dla użtkowników/czytelników serwisów stowarzyszonych z Autentyk.info. Ja sam, za zgodą Juliana, chętnie zastąpiłem "własne" forum na link do tego. Łączenie, skupianie osób o podobnych zainteresowaniach i zapatrywaniach oraz dawanie możliwości do wymiany poglądów, czyż nie o to nam chodzi? Jak zapatrują się na to Liverpool, spiral, WSA, Miki Rurka? Tam nie ma forum, a możemy mieć wspólne. Wolne Media niby mają ale "jednotematowe" i niezbyt ruchawe.

Julian Ćwirko 
Administrator

Wysłany: 2008-03-14, 08:26   

tak, to by było piękne, a jeszcze piękniej byłoby gdyby ruch z tych serwisów był kierowany do nas bez zmiany struktury forum. Tzn. bez działów przygotowanych specjalnie dla tych serwisów :) no chyba że dział będzie tematyczny :)

..ale tak poważniej, to partnerami są różne "instytucje" nie tylko portale, ale kluby zespoły itp. Oczywiście można ich zapraszać na forum, ale tworzyć na tym forum fora dla nich będzie ciężko. Zrobi się bałagan. Tak jak napisałem - chyba że będą to tematyczne fora, pasujące do autentykowego, to wtedy taki dział może poprowadzić ktoś z zewnątrz.

..a artysta.fe.pl to ciekawa inicjatywa i faktycznie można jakieś podforum tematyczne otworzyć do tego

Arafatka 

Wysłany: 2008-08-24, 15:10   

Przydałaby się reklama.
Bo ogólnie to jest super :D

Julian Ćwirko 
Administrator

Wysłany: 2008-08-27, 19:13   

reklama w pewnym sensie przydałaby się gdyby jej skuteczność mierzona była w ilości nowych redaktorów magazynu, a o to ze względów różnych będzie chyba zawsze trudno

Arafatka 

Wysłany: 2008-08-27, 21:12   

Czyli gazeta jest, ale nie ma kto dla niej pisać prawda?
Dobrze że tu trafiłam.

Julian Ćwirko 
Administrator

Wysłany: 2008-08-28, 20:15   

Zapraszamy zapraszamy.. słabo się teraz sprawy mają, ale zrobię wszystko żeby to odwrócić, bo Autentyk potencjał ma tylko trzeba się za to wziąć.. mam nadzieję, że pomożecie

Arafatka 

Wysłany: 2008-08-28, 20:28   

To pewne. Poproszę znajomych, żeby tu zaglądali, pisali na forum... Sama biorę się do roboty. Jak będę miała trochę więcej czasu, to sama zabiorę się za pisanie jakiegoś artykuły, a pomysłów parę już mam. Ogólnie mogę powiedzieć, że ze wszystkich internetowych czasopism Autentyk najbardziej przypadł mi do gustu, może dlatego, że poruszane jest tutaj wiele wątków kulturalnych, w bardzo ciekawy sposób. Czytanie tych artykułów to czysta przyjemność.

Julian Ćwirko 
Administrator

Wysłany: 2008-08-28, 20:39   

cieszy.. to jeszcze nie jest to co by mogło być, ale wierzę, że niedługo będzie, bo ludzi powoli nudzi Internet w takiej formie w jakiej jest teraz i wierze, że zaczną czytać więcej niż komentarze na naszej klasie i pudelka ;)

Arafatka 

Wysłany: 2008-08-28, 20:48   

Teraz Nasza Klasa rzeczywiście chyba najbardziej przykuwa uwagę, kiedy na tę stronę zaglądam, przeraża mnie liczebność aktywnych. A pudelek? Coś słyszałam, choć nawet na takim 'czymś' nigdy nie siedziałam. Są o wiele lepsze rzeczy w Internecie- Autentyk.info :-D

Filip Stańczyk 

Wysłany: 2008-12-01, 21:07   

Nasza Klasa zamieniła się w społeczny wirus. Można się było zresztą domyślić.

Odpowiedz do tematu